Selecteer een pagina

Mark Willemen

owner - Applicatie architect

Mark is een solution architect en al bijna 20 jaar IT ondernemer met veel expertise op het gebied van SaaS oplossingen en weet de mogelijkheden van IT naadloos aan te sluiten aan de behoeften van de branche.

Rob Mulder

owner - UX/UI

Rob is een creatieve UX-designer. Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. De mens centraal dus. Kunstliefhebber en amateur gitaar pingelaar.

Rowan van Balen

Back-end developer

Werken aan innovatieve projecten, samen met de opdrachtgever is wat Rowan tof vindt aan zijn werk. Zijn rol ziet hij als een combinatie tussen monteur en uitvinder. Tevens een Magic: The Gathering master.

Antoni Huguet Vives

Front-End developer

Onze Spaanse rots in de branding. Front-end is zijn domein: het maken van creatieve, betekenisvolle, snelle applicaties die ook nog fun zijn! In zijn vrije tijd bedwingt hij bergen en deelt hij zijn kennis graag op meetups.

Sherwin Lemmen

Back-end developer

Ver weg, maar toch altijd dichtbij. Vanuit Java (dus niet de taal) is Sherwin een veelzijdige back-ender. Heeft een talent voor het voorzien van: wat als… user scenario’s.