Selecteer een pagina

Wat wij doen

Wij zijn ontwikkelaars van online software met een sterke focus op innovatie. Met onze diensten zorgen we voor jouw transitie naar morgen. De toekomst van morgen begint vandaag. Als technisch adviserend en uitvoerend partner helpen wij jou graag.  Wij zijn op zoek naar online oplossingen die jouw bedrijfsvoering optimaliseren, de samenleving als geheel verbeteren of die mensen gelukkiger maken. Projecten die de wereld van nu en morgen mooier maken, maken ons blij. We gaan graag samen met jou aan de slag!

Procesoptimalisatie

De digitalisering van uw bedrijfsprocessen en procesoptimalisatie zijn belangrijke voorwaarden om kwaliteit te kunnen garanderen. Polder Knowledge heeft kennis van HSQE/KAM processen en ruime ervaring in het ontwikkelen van kwaliteitsmanagement oplossingen. Onder ander software voor de binnenvaart (PDCA cyclus), e-health (compliance monitoring) en annual reporting.

Strategische dashboards

Dashboards zijn visuele vertalingen van data. Vaak worden één of meerdere databronnen met elkaar gecombineerd om een visueel overzicht te maken in grafieken, kaarten en andere elementen. Handig! Want zo zie je in één oogopslag je meest belangrijke data. Klanten als Hartmann en Total Nederland maken dankbaar gebruik van onze strategische dashboards.
Bekijk case Total Nederland

API-koppelingen

Wij maken nieuwe en bestaande oplossingen. Deze oplossingen kunnen worden gekoppeld aan jouw applicaties door slim gebruik te maken van API-koppelingen. Met deze koppelingen slaan we de brug tussen applicaties en zorgen we dat jouw oplossing volledig aan jouw wensen voldoet.

Bekijk projecten

Big Data

Data is overal. Het biedt inzicht, maar alleen als het op de juiste manier wordt verwerkt. Door gebruik te maken van koppelingen, diensten en servers, optimaliseren wij het gebruik van big data. Wij denken graag met je mee over het verwerken van (jouw) data. Dan ontwikkelen wij de passende oplossing.

Bekijk projecten

Websites

Natuurlijk krijg je bij ons een professionele website of webshop die goed gevonden wordt, er top uitziet en werkt op alle apparaten. Wat wij anders doen is dat onze aanpak gericht is op waardecreatie, bij elke stap die we zetten stellen we onszelf de vraag; hoe helpen we jouw business hiermee verder.

Meer over: website laten maken

WordPress websites

Een goede WordPress website vertelt een helder verhaal en overtuigt de bezoeker vanuit inhoud en design. Onze WordPress specialisten maken een website die helemaal past bij jouw behoeften. Een moderne website die zoekmachinevriendelijk is, perfect werkt op alle apparaten en natuurlijk jouw doelgroep aanspreekt.

Meer over: WordPress websites

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een idee? Of een uitdaging? Wij gaan deze graag aan. Wij zijn graag jouw technisch adviserend en uitvoerend partner. Wees welkom voor een kennismaking of een creatieve brainstorm. Koffie?