Selecteer een pagina

EEN PROFESSIONELE WEBSITE LATEN MAKEN

De keuze voor de juiste partij voor het laten maken van jouw website of webshop valt niet mee. Door het grote aanbod internetbureaus en allerlei diensten waarmee je zelf ‘makkelijk’ websites kunt maken, zien veel ondernemers door de bomen het bos niet meer. De enorme prijsverschillen maken het ook niet makkelijker. Dus wat nu?

Natuurlijk krijg je bij Polder Knowledge een professionele WordPress website of WooCommerce webshop die door potentiële klanten goed gevonden wordt. En natuurlijk ziet het er top uit en werkt het smooth op alle apparaten. Die kwaliteit is vanzelfsprekend! Wat wij anders doen is dat onze aanpak gericht is op waardecreatie, op wat voor manier dan ook. Bij elke stap die we zetten stellen we onszelf de vraag; hoe helpen we jouw business hiermee verder. En wat is er voor nodig om de case te bewijzen.

Resultaatgerichte aanpak

Het bouwen van een website, webshop of webapplicatie is geen doel op zich. We kijken eerst naar wat er bij jouw onderneming past en wat het beste resultaat oplevert. De technische oplossingen volgen vanzelf.

Gecontroleerde stappen

Dus niet alles in één keer perfect. Met de eerste versie (MVP) van jouw website realiseren we een solide basis die we steeds verder uitbouwen. De data biedt het inzicht in vervolgstappen.

Meetbaar resultaat

We kijken samen naar het resultaat van onze acties. Heeft het gewerkt, moeten we bijsturen of juist de gekozen strategie voortzetten? Deze lean-methodiek is erop gericht steeds opnieuw waarde te creëren.

Voordat we beginnen willen we weten voor wie we aan de slag gaan, wat jouw uitdagingen en drijfveren zijn. Elkaar leren kennen en vertrouwen, daar begint het mee.

Websites waar we trots op zijn

Coreworks

Coreworks bouwt podia en steigers, ze spreken de taal van staal. Wij bouwen websites, we spreken de taal van code!

Brabant Remembers

Brabant Remembers vertelt bijzondere en inspirerende WO2 verhalen uit Brabant. Een mooie interactieve website met verhalen en events.

Vincent van Gogh Giant Bike

WordPress website voor een unieke Vincent van Gogh racefiets, geheel in Vincent van Goghs ‘Zonnebloemen’ stijl.

Waarmee kunnen we je helpen?

Van projecten die de wereld van nu en morgen een beetje mooier maken, worden wij blij.
Dus, loop je met een idee rond en ben je benieuwd naar onze visie?
Wees welkom voor een oriënterend gesprek of een creatieve brainstormsessie. Koffie?