Selecteer een pagina

Een krachtige leerbeleving in een online leeromgeving

De e-learning modules die we inmiddels voor diverse opdrachtgevers mochten ontwikkelen, waaronder die van HARTMANN, zijn vaak verplichte kost voor de mensen op de werkvloer. Maar die verplichting hoeft niet per definitie als saai en vervelend te worden ervaren. Leren kan gewoon leuk zijn! Sterker nog, door de mens centraal te stellen en de leeromgeving op de juiste manier in te richten wordt het cognitieve vermogen extra gestimuleerd en bereiken we die krachtige leerbeleving in een online leeromgeving.

LearnDash

Het door ons gebruikte Learning Management System (LMS) is LearnDash. Dit op WordPress-gebaseerde leerplatform biedt alle denkbare mogelijkheden voor een professionele leeromgeving.
De keuze voor LearnDash bepaalt echter niet het succes.
Het gaat om de leerbeleving, daarin maken wij het verschil.

 

Alle denkbare mogelijkheden…

Zijn het interne trainingen voor uw eigen personeel? Moeten cursisten inloggen op hun eigen omgeving? Zijn de cursussen vrij toegankelijk of moeten ze als product via een webshop aangeboden worden? Krijgt de cursist na afloop een (geaccrediteerd) certificaat of diploma? Moet de cursus in een vaste volgorde gevolgd worden of juist niet? Wilt u als teaser de eerste les gratis aanbieden? De lijst met alle opties is lang. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Inzicht en rapportages

Ook hier slechts een greep uit de mogelijkheden. Front-end profielen zodat gebruikers hun eigen voortgang kunnen monitoren. Gebruikers bundelen in groepen. Groepen beheren. Gedetailleerde rapportages maken. Automatische notificaties per mail.

 

Leren kan altijd en overal

Thuis achter de PC of onderweg op laptop, tablet of smartphone. Leren kan altijd en overal. Je kunt op ieder gewenst moment de cursus of training onderbreken en later weer oppakken.

We zijn experts in het bouwen van leuke, attractieve, leerzame e-learning ervaringen. We geloven in samenwerken, in het delen van kennis en in het werken in multidisciplinaire teams. Zo verrijken we onze toegevoegde waarde voor onze relaties en blijven we de beste oplossingen bieden.
Als partner, niet als leverancier.

Als adviserend- en uitvoerend partner realiseren wij graag de beste oplossing.
Dat bereiken we door:

1. Nadere kennismaking

We willen graag weten met wie we te maken hebben. Wat is de bedrijfscultuur? Wat is de doelgroep en hoe kunnen we het beste benaderen om een leerzame maar ook leuke leerervaring te kunnen bieden?

4. Ontwikkelen

We gaan nu dingen creëren. De fun stuff. Het schrijven van de introductie. De inhoud van de trainingen schrijven voor zover nog niet bekend. Afbeeldingen en/of animaties aanleveren of door ons laten maken.

2. Afspraken & Planning maken

Wat zijn de leerdoelen en hoe maken we de e-learning zo effectief mogelijk voor deze specifieke doelgroep? Wie zijn de inhoudsdeskundigen binnen jullie organisatie? Wanneer moet de e-learning helemaal getest en klaar voor gebruik zijn?

5. Testen & Opleveren

Aan het einde van de rit leveren we een mooi product af. Maar niet voordat we alles grondig getest hebben.

3. Ontwerp

In deze fase gaan we de leerdoelen in detail per onderwerp vaststellen. En uiteraard dingen zoals kleuren, lettertypes, afbeeldingen en animaties…

Samenwerking

6. Actueel houden & Onderhoud

Optioneel, maar zeker geen luxe. Desgewenst kunnen we ook mensen trainen om de inhoud van de e-learnings up-to-date te houden.

Naadloze integratie met uw bestaande WordPress website is standaard inbegrepen bij ons. Wij zijn specialist in het integreren van LearnDash op bestaande websites, maar een nieuwe website bouwen kunnen wij natuurlijk ook.

Human Factor in e-learning

Polder Knowledge heeft zich gespecialiseerd in de ‘zachte kant’ van IT. Ook met betrekking tot e-learning: Het gaat om de leerbeleving. Wat zijn de drijfveren? Wat wil de aanbieder bereiken? Wat wil de cursist bereiken? 

Wij stellen de mens centraal.
Daarin maken wij het verschil. 

e-Learnings waar we trots op zijn

E-LEARNING 'Lucht'

Campagnesitevoor de nieuwste merkactivatie van Zeeman. Zeeman heeft een echte Eau de Parfum ontwikkeld, maar dan zonder dure marketing en dus voor slechts 4.99

E-LEARNING mozzarella

In opdracht van Interfood realiseerde we dé mozzarella advies app, een interactieve tool om klanten beter te kunnen adviseren met betrekking tot mozzarella toppings.

E-LEARNING LUBRICANTS

Productadvies en direct smeermiddelen bestellen? Dat kan via het Total Lubricants platform. Middels telemetrie kunnen er ook automatisch (bulk) orders geplaatst worden.

E-LEARNING PRAATJES

Technische realisatie van dé blog van Coolblue. Coolblue praatjes. Geheel in WordPress, social media integratie, en natuurlijk ‘Alles voor een glimlach’.

E-LEARNING Observe

Handhygiëne is cruciaal tegen ziekenhuisinfecties. We zijn er ook trots op een tool ontwikkeld te hebben die de compliance voor hygiëne verbeteren.

E-LEARNING Shareforce

Een intelligent online ecosysteem, ontwikkeld met het doel om modelcontracten te delen en te standaardiseren. Een fundamentele innovatie in de juridische sector.

Waarmee kunnen we je helpen?

Van projecten die de wereld van nu en morgen een beetje mooier maken, worden wij blij.
Dus, loop je met een idee rond en ben je benieuwd naar onze visie?
Wees welkom voor een oriënterend gesprek of een creatieve brainstormsessie. Koffie?