Selecteer een pagina

BargeControl

BargeControl, online management-en registratiesysteem voor de binnenvaart

BargeControl is een digitale hulpmiddel voor binnentankvaartschippers en bevrachtingskantoren/rederijen om scheepsregistratie op orde te hebben en houden.

Inzicht hebben in de prestaties van de vloot biedt het management informatie, waarmee zij de productiviteit en veiligheid kan verbeteren. Daarnaast maakt deze informatie de kwaliteit van de vloot aantoonbaar. BargeControl speelt hier op in door het aanbieden van een online management- en registratiesysteem.

BargeControl sluit aan op de standaarden die in de binnenvaart bekend zijn zoals onder andere ISO 9001, TMSA, EBIS, GMP+. Het management kan via het Dashboard de naleving van deze eisen over de gehele vloot makkelijk monitoren. Tevens kan BargeControl gebruikt worden tijdens audits om certificaten, registraties en het onderhoudssysteem te laten zien.

BargeControl maakt het delen van management- en scheepsregistraties tussen wal en schip helder en eenvoudig. Het versterkt effectief en effici├źnt werken en maakt de continue verbetering binnen de organisatie inzichtelijk. BargeControl draagt daarmee positief bij aan productiviteit, veiligheid, ontlasten van werkdruk en het versterken van het bedrijfsimago.

Bij consequent gebruik bevat BargeControl actuele data over de vloot welke inzichtelijk gepresenteerd wordt en eenvoudig te gebruiken is (bijv. mailen certificaten, opvragen onderhoudsrapportages etc.). Informatie omtrent certificeringen, scheepsonderhoud, gasolieverbruik, procesafwijkingen, stocklijsten, reparatie- en werfpunten dienen als basis voor constructieve en productieve gesprekken tussen de wal- en scheepsorganisatie.

Emprove is een adviesbureau voor kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu met als focus de maritieme sector. BargeControl is een initiatief van Emprove en Polder Knowledge. Beide bedrijven zitten op de hetzelfde kantoorvloer voor een optimale samenwerking.Bent u geïnteresseerd in BargeControl en zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden?