Selecteer een pagina

INTAKE MODULE EUROPEAN CREDIT PARTNERS

Ondernemingen die wel een extra boost kunnen gebruiken kunnen bij ECP groei-kapitaal aanvragen. Alles volledig digitaal via de Online Klant-intake die door Polder Knowledge ontwikkeld is.
Techniek 1 | Techniek 2 |Techniek 3 | Techniek 4

European Credit Partners

ECP geeft ondernemers vertrouwen, ruimte en houvast door financiële oplossingen te bieden voor gefactureerde omzet. Door te investeren met groei kapitaal helpt ECP ondernemers om zich verder te onwikkelen.

Het intake proces

Het intakeproces van nieuwe klanten was een tijdrovend proces voor ECP. Het op de klassieke manier invullen van (papieren) formulieren nam veel tijd in beslag. Dit maakte het registreren – de intake – van nieuwe klanten voor ECP lastiger dan noodzakelijk.

De ECP Intake Module

Polder Knowledge en ECP hebben gezamenlijk de ECP Intake Module bedacht. Deze nieuwe manier van intake bespaart tijd in het registratieproces. Tevens zorgt deze intake module ervoor dat het gehele registratieproces van A tot Z digitaal is; van het invullen van gegevens tot het aanleveren van documenten én het digitaal ondertekenen.

Innovatief

Vernieuwend aan de Intake Module is dat medewerkers van ECP mee kunnen kijken in het registratieproces. Dit registratieproces kan op elk moment worden onderbroken. Op deze manier kunnen de relevante documenten worden opgevraagd en opgezocht tijdens het registratieproces. Door de digitalisering van het proces van intake zijn er tevens validaties mogelijk. Gegevens worden automatisch gecontroleerd. Dit maakt de kans op foute invoer gering. Met de intake module van ECP is er een heel proces gedigitaliseerd en verbeterd. Van initieel contact tot ondertekening van de offerte; alles gebeurt digitaal. Hier komt geen papier meer aan te pas.

European Credit Partners & Polder Knowledge

Voor het team van Polder Knowledge was dit een uitdagend en leerzaam project. De ECP Intake Module is een oplossing die nog niet eerder in deze vorm gebouwd is. Dit maakte het een tof project voor de developers, waarin veel is geleerd over samenwerking en nieuwe technieken. Tevens heeft dit project bijgedragen aan een aantal project- en procesverbeteringen.

De samenwerking tussen European Credit Partners en Polder Knowledge stopt niet met de de oplevering van de intake module. Door een klassiek proces te digitaliseren kan dit proces steeds verder geoptimaliseerd worden.  Maar er kunnen nog veel meer processen gemoderniseerd worden. Gezamenlijk blijven wij werken aan procesoptimalisaties binnen ECP én vernieuwende oplossingen voor alternatieve geldstromen.

Opdrachtgever
logo ecp
Resultaat
Met de Intake Module is er een heel proces gedigitaliseerd en verbeterd. Van initieel contact tot ondertekening van de offerte; alles gebeurt digitaal. Hier komt geen papier meer aan te pas.

Human First development
Behalve tijdsbesparing in het registratieproces worden ook allerlei gegevens automatisch gecontroleerd. De kans op het maken van fouten in het hele proces neemt daarmee drastisch af. Rust en zekerheid voor zowel ECP als de aanvrager.

Technieken
– Techniek 1
– Techniek 2
– Techniek 3
– Techniek 4

Wij helpen je graag verder

Met onze ‘Human First’ benadering gaan we samen op zoek naar de mens achter de vraag. Eindgebruikers en stakeholders betrekken wij actief bij dit proces. Door hun emotionele behoeftes centraal te stellen, komen we tot slimme digitale oplossingen. Daarbij hebben we oog voor de hele organisatie: van doelen tot draagvlak, van techniek tot proces. In een ‘what’s in it for we’ partnerschap is een businesscase met meer productiviteitswinst mogelijk. Durf jij het aan je te laten inspireren in een creatieve brainstormsessie.
Mark Willemen
Mark Willemen

☆ Solutions Architect ☆ IT Consultant

Een gedreven IT-allrounder met ‘nerd’-roots op zijn zolderkamer, met een passie voor innovatie op grotere schaal. Verfent lowlands ganger.

06 430 092 62
linkedin.com
direct mailen

Rob Mulder
Rob Mulder

☆ Prototyping ☆ Design Thinking ☆ UX/UI

Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. Kunstliefhebber en gitaar pingelaar.

06 246 977 24
linkedin.com
direct mailen

Steven de Lira
Steven de Lira

☆ Personal development ☆ Human behavior

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling. Kookgek, fanatiek sporter en een charmeur pur sang.

06 412 547 50
linkedin.com
direct mailen