Selecteer een pagina

FlexAds

Flexads, hét advertentie platform voor zakelijk adverteren op Marktplaats

Flexads is hét advertentie platform waarmee u zakelijk kunt adverteren op Marktplaats. FlexAds is gratis in gebruik, heeft een productfeed importer en zorgt met Dynamic bidding altijd voor een positie op de eerste pagina van de Marktplaats.

Reporting & analytics

Ons team van gedreven ontwikkelaars, supporters en marketeers hebben samen al meer dan 1.000.000 advertenties op Marktplaats geplaatst. Wij weten hoe belangrijk inzicht in de prestaties van uw campagnes voor u is. Door een campagnes op te delen in advertentiegroepen krijgt u inzicht in de prestaties van uw advertenties als geheel, per campagne en op groepsniveau. Vergelijken van weergaven en klikken was nog nooit zo eenvoudig. Zo bent u in staat uw Marktplaats advertenties te optimaliseren en daarmee ook uw rendement. Alle overzichten kunnen eenvoudig worden geëxporteerd naar PDF, CSV of XLS om verder verwerkt te kunnen worden in uw rapportages. Op het dashboard ziet u de prestaties van uw gehele account weergegeven in handige widgets.

Altijd de beste positie in Marktplaats

Met Flexads voor Marktplaats  wordt uw advertentie altijd getoond bovenaan de resultatenpagina in de Marktplaats rubriek. Uw advertentie staat daardoor op de best bekeken posities, en boven de consumentenadvertenties op Marktplaats. Dit geeft uw website grote zichtbaarheid onder het miljoenenpubliek van Marktplaats.

FlexAds is dé slimme bid-tool voor Admarkt van Marktplaats. Wij hebben een 100% focus op Marktplaats en alles wat adverteren op Marktplaats vereenvoudigt, verbetert of overzichtelijker maakt. Met onze unieke Dynamic bid-tool staat u altijd bovenaan. Gratis uw productfeed omzetten in beheersbare campagnes? Geen punt.