Selecteer een pagina

FutureFit Platform

FutureFit Model

De transitie naar morgen begint nu door te investeren in het continue proces van ontwikkeling. Organisaties en medewerkers veranderen constant en door elkaar van feedback te voorzien en hiervoor open te staan, ontstaan FutureFit Employers en Employees.
Een FutureFit Organisatie heeft een grotere interne en externe betrokkenheid en zal daardoor sneller kunnen innoveren en organisatiedoelstellingen kunnen bereiken.

Het FutureFit Platform

Het door ons ontwikkelde FutureFit Platform stimuleert organisaties en haar medewerkers om na te denken over persoonlijke ambities en talenten. Door elkaar van feedback te voorzien en in te spelen op persoonlijke doelstellingen, kan een organisatie betere teams samenstellen en zo de juiste mensen op de juiste plek laten werken. Door het FutureFit Platform wordt een organisatie in beweging gezet en is men klaar voor de toekomst van morgen.

Alle bedrijven wereldwijd in staat stellen om boven hun ambities uit te stijgen door het versnellen van de persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers en teams. Dat is mijn missie.
Steven de Lira

Chief Executive Officer, Silkbricks B.V.