Selecteer een pagina

Handhygiëne redt mensenlevens

Polder Knowledge heeft voor Hartmann een mobile-first webapp ontwikkeld voor het op locatie uitvoeren van observaties op de naleving handhygiëne procedures.

Zend framework | Angular | Bootstrap | Apigility

Hartmann Observe App

Handhygiëne is de goedkoopste, snelste en meest effectieve manier om het verspreiden van (resistente) micro-organismen en infecties tegen te gaan. Zeker nu, met het Coronavirus onder ons, zeer actueel.

Helaas zie je in de praktijk dat handhygiëne richtlijnen vaak niet worden nageleefd. Dat heeft verschillende redenen, maar voorop hierin staat dat het onderwerp niet genoeg leeft onder zorgmedewerkers en instellingen. Tevens vinden er weinig tot geen compliance-studies plaats. Medewerkers vergeten hierdoor de belangrijke regels en leven ze onvoldoende na. Hartmann wilde dit verbeteren en kwam met deze uitdaging naar Polder Knowledge.

Handhygiëne redt mensenlevens

De Wereldgezondheidsorganisatie geeft vijf momenten aan waarop het noodzakelijk is dat een zorgverlener de handen desinfecteert. De handhygiëne compliance binnen zorginstellingen wordt met de Observe APP geobserveerd, geregistreerd en inzichtelijk gemaakt. Ook zonder WIFI connectie (vaak het geval binnen ziekenhuizen).

De Observe App biedt inzicht

De observaties geven inzicht in de naleving van de handhygiëne procedures. Het dashboard maakt inzichtelijk hoe het met compliance van afdelingen is gesteld, hoe deze zich verhouden tot andere afdelingen of zorgdisciplines. Er kan bijvoorbeeld worden gecontroleerd of verbeterinitiatieven succesvol zijn door ze te vergelijken met een andere periode.

Opdrachtgever
logo Hartmann
Resultaat
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geeft vijf momenten aan waarop het noodzakelijk is dat een zorgverlener de handen desinfecteert. Samen met Hartmann bedacht en realiseerde Polder Knowledge een iPad-applicatie om op deze vijf momenten ter plaatse te observeren.

Human First development
De Observe App is een waardevol instrument gebleken, omdat het geld bespaart én mensenlevens redt. Hier zijn we trots op!

Technieken
– Zend Framework
– Front-end framework Angular
– Bootstrap
– Apigility

 

Waarmee kunnen we je helpen?

Met onze ‘Human First’ benadering gaan we samen op zoek naar de mens achter de vraag. Eindgebruikers en stakeholders betrekken wij actief bij dit proces. Daarbij hebben we oog voor de hele organisatie: van doelen tot draagvlak, van techniek tot proces. Door alle krachten te bundelen, komen we tot slimme digitale oplossingen. We zijn dol op innovatie, maar alleen als die waarde creëren. Want technologie is onze passie, maar jij bent onze mindset.

Durf jij het aan je te laten inspireren in een creatieve brainstormsessie.

Mark Willemen
Mark Willemen

☆ Solutions Architect ☆ IT Consultant

Een gedreven IT-allrounder met ‘nerd’-roots op zijn zolderkamer, met een passie voor innovatie op grotere schaal. Verfent lowlands ganger.

06 430 092 62
linkedin.com
direct mailen

Rob Mulder
Rob Mulder

☆ Prototyping ☆ Design Thinking ☆ UX/UI

Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. Kunstliefhebber en gitaar pingelaar.

06 246 977 24
linkedin.com
direct mailen

Steven de Lira
Steven de Lira

☆ Personal development ☆ Human behavior

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling. Kookgek, fanatiek sporter en een charmeur pur sang.

06 412 547 50
linkedin.com
direct mailen