Selecteer een pagina

Simpel en doeltreffend uitlijnen

Polder Knowledge heeft voor Koch Wieluitlijning een applicatie ontwikkeld ter ondersteuning in het gebruik van de wieluitlijning apparaten van Koch Achsmessanlagen.

Laminas | Angular 9 | Bootstrap | API Tools

Wieluitlijning tablet applicatie

Polder Knowlegdge heeft voor Koch Wieluitlijning een applicatie ontwikkeld ter ondersteuning in het gebruik van de wieluitlijning apparaten van Koch Achsmessanlagen. De applicatie zal op de werkvloer gebruikt worden door garagehouders en autoschadeherstelbedrijven. De applicatie is daarom geoptimaliseerd voor het gebruik op tablets.

Simpel en doeltreffend uitlijnen

Door bestaande technieken te combineren met maatwerk waren we in staat om op effectieve wijze invulling te geven aan de klantvraag. Zo hebben we een bestaand framework (Zend 2) als basis gekozen. Door een slimme koppeling met de RDW worden technische gegevens van het voertuig opgehaald en kan men meteen starten met de meting. In het vizier liggen verder koppelingen met fabrikantgegevens om het gebruik van de applicatie nog efficiënter te maken.

Klantbetrokkenheid

De klant is in dit proces nauw betrokken geweest, als kenner van de business kon hij zich als geen ander verplaatsen in de eindgebruiker. Daarnaast bevat de applicatie allerlei complexe berekeningen voor wieluitlijning die wij moesten ‘vertalen’ naar een online applicatie. Ook hier was de input van de opdrachtgever essentieel. In de ontwikkeling zijn we gefaseerd te werk gegaan waardoor we steeds hebben kunnen sturen op feedback van de klant.

Software as a Service (SaaS)

De webapplicatie is als Software as a Service (SaaS) ingericht: Nieuwe garages kunnen aangemeld worden zonder tussenkomst van een IT’er, en kunnen dan direct aan de slag met het meten van een voertuig.

 

Opdrachtgever 
Koch Wieluitlijning

Resultaat
Een SaaS oplossing die de wieluitlijning van diverse voertuigtypen ondersteund door o.a. kentekenherkenning, omrekenmodellen, automatische compensaties en uitlijnrapporten. Deze voor tablet ontwikkelde webapplicatie werkt zowel off- als online door ook lokaal (dus op het tablet) gegevens te bewaren.

Human First development
De gebruiker kan, waar het voertuig ook staat, aan de slag met deze tool. Alle voertuiggegevens zijn direct beschikbaar. De applicatie biedt inzicht in metingen en helpt de gebruiker met het complexe proces van uitlijnen. 

Technieken
– PHP framework Laminas,
– Front-end framework Angular 9
– Bootstrap
– Laminas API Tools

Waarmee kunnen we je helpen?

Met onze ‘Human First’ benadering gaan we samen op zoek naar de mens achter de vraag. Eindgebruikers en stakeholders betrekken wij actief bij dit proces. Daarbij hebben we oog voor de hele organisatie: van doelen tot draagvlak, van techniek tot proces. Door alle krachten te bundelen, komen we tot slimme digitale oplossingen. We zijn dol op innovatie, maar alleen als die waarde creëren. Want technologie is onze passie, maar jij bent onze mindset.

Durf jij het aan je te laten inspireren in een creatieve brainstormsessie.

Mark Willemen
Mark Willemen

☆ Solutions Architect ☆ IT Consultant

Een gedreven IT-allrounder met ‘nerd’-roots op zijn zolderkamer, met een passie voor innovatie op grotere schaal. Verfent lowlands ganger.

06 430 092 62
linkedin.com
direct mailen

Rob Mulder
Rob Mulder

☆ Prototyping ☆ Design Thinking ☆ UX/UI

Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. Kunstliefhebber en gitaar pingelaar.

06 246 977 24
linkedin.com
direct mailen

Steven de Lira
Steven de Lira

☆ Personal development ☆ Human behavior

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling. Kookgek, fanatiek sporter en een charmeur pur sang.

06 412 547 50
linkedin.com
direct mailen