Selecteer een pagina

Nextep – jouw weg naar groei!

Nextep helpt bedrijven en ondernemingen in hun traject naar groei. In je eigen bedrijf werken, dat kunnen we allemaal, maar aan je bedrijf werken is een ander verhaal. Door theorie en onderzoek te combineren en dit om te zetten naar begrijpbare tooling, helpt Nextep ondernemers aan inzicht om hun bedrijf te laten groeien. 

Performance Predictor

Samen met Polder Knowledge ontwikkelde Nextep de eerste versie van de Performance Predictor. Deze online tool, gebouwd als een onderdeel binnen de bestaande WordPress website van Nextep, geeft ondernemers inzicht door het online invullen van een betaalde survey. De online analyse tool biedt drie sets vragen op de onderwerpen positionering, bedrijfsvoering en bedrijfscultuur. Hiermee laat de Performance Predictor zien of de belangrijkste facetten van groei op elkaar zijn afgestemd en of er een solide fundament voor groei aanwezig is. Doe je wel wat je zegt en wat je eigenlijk wilt doen? Zo niet, dan kan Nextep je helpen om de juiste stappen te zetten. Met een tastbaar advies in PDF formaat, heb je altijd jouw huidige situatie bij de hand en kun je makkelijk zien wat er nodig is voor jouw bedrijf om verder te groeien. 

Proof of Concept

Voor Nextep hebben wij de eerste versie, de Proof of Concept ontwikkeld, om aan te tonen dat ondernemers hiermee op weg geholpen kunnen worden. En met succes! Wij zijn nu onderweg met Nextep om de volgende stap te zetten. 

DELIVERABLE

Een online surveytool speciaal en op maat ontwikkeld voor Nextep om te integreren in hun WordPress-website.

Een klantvriendelijke tooling met een schaalbare prijs, waarbij tijdens het invullen van de surveys het inzicht groeit.

Tussentijdse resultaten op het scherm geven een indicatie van waar de focus van de onderneming ligt en de uiteindelijke rapportage per mail geeft een duidelijk beeld van hoe de onderneming er voor staat.