Selecteer een pagina

STATION LOCATOR

Een mobile-first webapp voor TOTAL Nederland waarmee gebruikers kunnen zien waar hun TOTAL tankpas geaccepteerd wordt. Uiteraard met navigatie naar de dichtstbijzijnde tankstation.

Angular | Apigility | Zend Framework | Bootstrap | Google Maps

TOTAL Station Locator

Houders van een Total tankpas willen graag weten waar hun pas geaccepteerd wordt. Uiteraard bij de ruim 400 Total tankstations in Nederland maar ook bij andere aangesloten tankstations. Met de Total Station locator komt de gebruiker aan de kassa niet voor verassingen te staan.

Up-to-date onderweg

Polder knowledge heeft een mobile-first webapp ontwikkeld die de gebruiker, op basis van zijn locatie, snel naar de dichtstbijzijnde én tankkaart-accepterende tankstation leidt. Hiervoor wordt real-time alle benodigde gegevens uit de database opgehaald en op een overzichtelijke kaart weergegeven. Alles geoptimaliseerd voor mobile, de gebruiker is tenslotte onderweg.

Zonder omwegen

Met die ingebouwde filteropties kunnen de gevonden resultaten nog verder toegespitst worden op de wensen van de gebruiker. Denk bijvoorbeeld aan het type brandstof, de aanwezigheid van een car wash of bakery voor een lekker broodje. Station gevonden? Met één klik start men de navigatie via Google Maps of Waze naar het gekozen tankstation.

Total Fleet4U webapp

Opdrachtgever
logo Total Fleet4UResultaat
Een mobile-first webapp die tankkaarthouders snel naar het tankstation van hun keuze leidt. Na het zoeken en filteren navigeert de webapp de gebruiker naar het (dichtstbijzijnde) gekozen tankstation.

Human First development
Geen verassingen meer aan de kassa, de gebruiker weet zeker dat de Total tankpas geaccepteerd wordt.

Technieken
– Angular
– Apigility
– Zend Framework
– Bootstrap
– Custom API

 

Wij helpen je graag verder

Met onze ‘Human First’ benadering gaan we samen op zoek naar de mens achter de vraag. Eindgebruikers en stakeholders betrekken wij actief bij dit proces. Door hun emotionele behoeftes centraal te stellen, komen we tot slimme digitale oplossingen. Daarbij hebben we oog voor de hele organisatie: van doelen tot draagvlak, van techniek tot proces. In een ‘what’s in it for we’ partnerschap is een businesscase met meer productiviteitswinst mogelijk.

Durf jij het aan je te laten inspireren in een creatieve brainstormsessie.

Mark Willemen
Mark Willemen

☆ Solutions Architect ☆ IT Consultant

Een gedreven IT-allrounder met ‘nerd’-roots op zijn zolderkamer, met een passie voor innovatie op grotere schaal. Verfent lowlands ganger.

06 430 092 62
linkedin.com
direct mailen

Rob Mulder
Rob Mulder

☆ Prototyping ☆ Design Thinking ☆ UX/UI

Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. Kunstliefhebber en gitaar pingelaar.

06 246 977 24
linkedin.com
direct mailen

Steven de Lira
Steven de Lira

☆ Personal development ☆ Human behavior

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling. Kookgek, fanatiek sporter en een charmeur pur sang.

06 412 547 50
linkedin.com
direct mailen