Selecteer een pagina

Coolblue praatjes & blauwdruk

Realisatie van hun blog 'Coolblue praatjes' en 'Blauwdruk', de online branding manual. Meertalig, social media integratie, SEO-friendly en geheel in WordPress

Zend framework | Angular | Bootstrap | Apigility

Alles voor een glimlach

Polder Knowledge had het genoegen om voor Coolblue twee projecten te realiseren. Hun populaire blog Coolblue praatjes en de online corporate branding manual. Beide projecten hebben WordPress als basis met maatwerk componenten van onze hand.

Coolblue praatjes

De Coolblue blog is de plek voor praatjes. Interessante nieuwtjes, leuke gesprekken op social media en ervaringen van klanten en Coolblue medewerkers.

WordPress is van origine een blog platform, dus ook in dit geval een prima keuze. Coolblue praatjes heeft een Nederlandse en een tweetalige Belgische versie. Artikelen kunnen optioneel gepost worden op beide versies en desgewenst vertaald worden naar het Frans. Een belangrijk aspect was de optimalisatie voor zoekmachines per land én per taal.

 

Coolblue praatjes

Coolblue blauwdruk

Om een eenduidige uitstraling en een consistente manier van communiceren te waarborgen hebben wij op verzoek van Coolbue een online huisstijlhandboek gerealiseerd. Betrokken mensen hebben hun eigen login die hen toegang verschaft tot alle huisstijlelementen en de juiste toepassing daarvan. Uiteraard moest de site zelf het goede voorbeeld geven, dus iedere pixel is hier conform de Coolblue design principes.

Coolblue blauwdruk

Opdrachtgever
logo Coolblue
Resultaat
Twee meertalige WordPress websites. De Coolblue blog en de Coolblue Blauwdruk. 

Human First development
WordPress biedt in beide gevallen de flexibiliteit die Coolblue in staat stelt eenvoudig posts te plaatsen of, in het geval van Blauwdruk, hun huisstijl te bewaken.

Technieken
– WordPress
– JSON-based REST API
– Custom made plugins
– WPML

 

Waarmee kunnen we je helpen?

Met onze ‘Human First’ benadering gaan we samen op zoek naar de mens achter de vraag. Eindgebruikers en stakeholders betrekken wij actief bij dit proces. Daarbij hebben we oog voor de hele organisatie: van doelen tot draagvlak, van techniek tot proces. Door alle krachten te bundelen, komen we tot slimme digitale oplossingen. We zijn dol op innovatie, maar alleen als die waarde creëren. Want technologie is onze passie, maar jij bent onze mindset.

Durf jij het aan je te laten inspireren in een creatieve brainstormsessie.

Mark Willemen
Mark Willemen

☆ Solutions Architect ☆ IT Consultant

Een gedreven IT-allrounder met ‘nerd’-roots op zijn zolderkamer, met een passie voor innovatie op grotere schaal. Verfent lowlands ganger.

06 430 092 62
linkedin.com
direct mailen

Rob Mulder
Rob Mulder

☆ Prototyping ☆ Design Thinking ☆ UX/UI

Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. Kunstliefhebber en gitaar pingelaar.

06 246 977 24
linkedin.com
direct mailen