Selecteer een pagina

DE BESTE PIZZAS VERDIENEN DE BESTE MOZZARELLA

Polder Knowledge ontwikkelde in opdracht van INTERFOOD de mozzarella app. Deze app is een interactieve keuzehulp om klanten te helpen met het maken van de beste keuze.

Angular | Apigility | Zend Framework | Bootstrap

INTERFOOD

Vanaf haar oprichting in 1970 is Interfood uitgegroeid tot één van de leidende zuivel leveranciers wereldwijd met kantoren verspreid over elk continent. Interfood levert zuivelproducten en diensten aan de zuivelindustrie voor verschillende toepassingen waaronder producent en leverancier van pizza.

Mozzarella tablet-app

Het meedenken en adviseren is een van de sterkte punten van Interfood. Polder Knowledge heeft een tablet-applicatie ontwikkelt om adviseurs van Interfood te ondersteunen in hun advisering met betrekking tot mozzarella voor pizza.

De adviseur loopt samen met de klant op een leuke, ludieke en interactieve manier een heel proces door met als uiteindelijk resultaat een persoonlijk rapport. Voorkeuren zoals blistering, browning en stretchability komen allemaal aan bod. Zo geeft het ene land de voorkeur aan een witte en een ander land aan een goudbruine kaastopping. Naast smaak, vorm en textuur komen ook praktische zaken zoals verpakking en verzending voorbij. Aan de hand van de antwoorden kan de adviseur de dialoog aangaan en leveranciers benaderen die aan de gestelde specificaties van de mozzarella voldoen.

Interfood APP

Inzicht voor Interfood

De APP biedt Interfood ook meer inzicht in de verschillende voorkeuren die er per continent of land zijn. Deze inzichten zijn belangrijk om de lokale markt beter te begrijpen en dus beter te kunnen bedienen. Houden Amerikanen juist van lekkere ‘stretchy’ mozzarella en mag het voor Nederlanders wel wat minder olie-achtig? De data uit deze APP biedt de antwoorden.

mozzarella report
Opdrachtgever

logo Interfood

Resultaat
Een tablet APP waarmee de adviseurs van Interfood op een ludieke manier worden ondersteund in hun advies voor die klantspecifieke mozzarella. Na het doorlopen van het proces is de output een rapport met een persoonlijk mozzarella advies.

Human First development
Kan het adviseren leuker, natuurlijk wel. Met deze mozzarella-advies APP word het voor zowel de adviseur als de klant een feest om de perfecte mozzarella topping te bepalen. Het water loopt je al in de mond door visuele ondersteuning in beeld en video.

Technieken
–  Angular
–  Apigility
–  Zend Framework
–  Bootstrap

Wij helpen je graag verder

Met onze ‘Human First’ benadering gaan we samen op zoek naar de mens achter de vraag. Eindgebruikers en stakeholders betrekken wij actief bij dit proces. Door hun emotionele behoeftes centraal te stellen, komen we tot slimme digitale oplossingen. Daarbij hebben we oog voor de hele organisatie: van doelen tot draagvlak, van techniek tot proces. In een ‘what’s in it for we’ partnerschap is een businesscase met meer productiviteitswinst mogelijk.

Durf jij het aan je te laten inspireren in een creatieve brainstormsessie.

Mark Willemen
Mark Willemen

☆ Solutions Architect ☆ IT Consultant

Een gedreven IT-allrounder met ‘nerd’-roots op zijn zolderkamer, met een passie voor innovatie op grotere schaal. Verfent lowlands ganger.

06 430 092 62
linkedin.com
direct mailen

Rob Mulder
Rob Mulder

☆ Prototyping ☆ Design Thinking ☆ UX/UI

Maakt concepten concreet en processen inzichtelijk door deze te visualiseren vanuit ‘Design Thinking’. Kunstliefhebber en gitaar pingelaar.

06 246 977 24
linkedin.com
direct mailen

Steven de Lira
Steven de Lira

☆ Personal development ☆ Human behavior

Een pragmatische strateeg met een passie voor het meetbaar maken van persoonlijke ontwikkeling. Kookgek, fanatiek sporter en een charmeur pur sang.

06 412 547 50
linkedin.com
direct mailen