Selecteer een pagina

WEBAPPLICATIE LATEN ONTWIKKELEN

‘Kan dat niet efficiënter? Dat moet toch véél makkelijker kunnen?’ Vragen waar jij waarschijnlijk ook over nadenkt wanneer je naar jouw idee of bedrijfsproces kijkt. Wij helpen je om de volgende stap te maken in de digitalisering van jouw business. Samen ontwikkelen we slimme en gebruiksvriendelijke webapplicaties met meetbare impact.
Online oplossingen waar iedereen blij van wordt!

Optimaliseren met webapplicaties

Welke handelingen kosten te veel tijd, geld of zijn foutgevoelig? Voordat we met technische oplossingen komen, onderzoeken we de behoeften van de diverse stakeholders. Dat is uiteraard de eindgebruiker maar ook andere betrokkenen. Nadat we het probleem helder gedefinieerd hebben kunnen we in oplossingen gaan denken. In deze creatieve fase zoeken we steeds de balans tussen mens, technologie, en organisatiedoelstellingen. Op basis van prototyping testen we of ideeën werken of tot nieuwe inzichten leiden.

We geloven in samenwerken, in het delen van kennis en het werken in multidisciplinaire teams. Zo verrijken we onze toegevoegde waarde voor onze relaties en blijven we de beste oplossingen bieden. Als partner, niet als leverancier.

Visie op webapplicaties

Wij geloven in maatwerk webapplicaties, maar niet in het steeds opnieuw uitvinden van het wiel. Zo maken we graag gebruik van open source frameworks zoals de PHP frameworks Zend en Symfony, het front-end framework Angular en Apigility voor het ontwikkelen van high-quality APIs. Door gebruik te maken van open source componenten en door de inzet van eigen (micro)services besparen we tijd en geld. En, we integreren onze oplossingen net zo makkelijk met WordPress of Drupal.

Kortom, jouw ‘time to market’ wordt verkort binnen de kaders van het budget.

Naadloze integratie met bestaande backoffice systemen is een voorwaarde voor succesvolle webapplicaties. Wij zijn specialist in het integreren en ontsluiten van data via solide API-services en in het koppelen met externe systemen.

Human Factor in webapplicaties

Technologische ontwikkelingen gaan supersnel; internet of things, big data, AI, blockchain. Het zijn innovaties die grote invloed zullen hebben op ons mensen. Wij begrijpen dit en stellen de mens centraal. Polder Knowledge heeft zich gespecialiseerd in de ‘zachte kant’ van IT. Wat is bijvoorbeeld de impact van een webapplicatie op jouw team of klanten. Voelt men de intrinsieke motivatie om ermee te werken? Wij maken dit op een data-driven manier inzichtelijk.

Shareforce

Een intelligent online ecosysteem, ontwikkeld met het doel om modelcontracten te delen en te standaardiseren. Een fundamentele innovatie in de juridische sector. 

TOTAL LUBRICANTS

Productadvies en direct smeermiddelen bestellen? Dat kan via het Total Lubricants platform. Middels telemetrie kunnen er ook automatisch (bulk) orders geplaatst worden.

HARTMANN OBSERVE

Handhygiëne is cruciaal tegen ziekenhuisinfecties. We zijn er ook trots op een tool ontwikkeld te hebben die de compliance voor handhygiëne in de zorg helpt te verbeteren.

BRABANT REMEMBERS

Brabant Remembers maakt de impact van WO2 in Brabant tastbaar met 75 persoonlijke levensveranderende verhalen. De interactieve kaart en evenementen staan centraal.

COOLBLUE

Realisatie van hun blog ‘Coolblue praatjes’ en ‘Blauwdruk’, de online branding manual. Meertalig, social media integratie, SEO-friendly en geheel in WordPress

HOVO ACADEMIES

Maatwerk platform voor studenten- en docenten van HOVO Brabant en HOVO Noord-Nederland. Complete Cursisten- en cususadministratie en connectie met boekhoudpakket.

Waarmee kunnen we je helpen?

Van projecten die de wereld van nu en morgen een beetje mooier maken, worden wij blij.
Dus, loop je met een idee rond en ben je benieuwd naar onze visie?
Wees welkom voor een oriënterend gesprek of een creatieve brainstormsessie. Koffie?